ALLEEN GA JE SNELLER, SAMEN KOM JE VERDER 

Advies

Als u als werkgevers vast loopt op het vlak van social return, sociaal ondernemen en de participatiewet heeft u een partner nodig met ervaring, kennis van zaken en met het hart op de juiste plaats. Dan bent u bij Van Waarde aan het goede adres.

Waarover kunnen wij u adviseren?

Wij zijn expert als het gaat om het verlonen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, wij kennen de wegen binnen het sociale domein en weten welke (financiële) regelingen er inzetbaar zijn. OOk hebben wij veel expertise als het om het invullen van Social Return eisen gaat. Ook ontzorgen wij veel bedrijven bij de invulling van het quotum van Participatiewet. Wij vertalen de regels naar praktische oplossingen en hebben alles in huis om uw doelstellingen te behalen. 

Social Return       Participatiewet

Van-Waarde_2koloms-vacatures.png

Wij bieden meer Waarde voor mensen met een afstand op de arbeidsmarkt

Waarom-van-waarde-Van-Waarde.png

Invulling quotum participatiewet

Bijna elke onderneming, organisatie of bedrijf heeft tegenwoordig te maken met een vorm van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het invoeren en toepassen van de Participatiewet en garantiebanenregeling maken MVO steeds urgenter en vragen om concrete invulling.

De op 1 januari 2015 ingevoerde Participatiewet heeft als doel om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, aan het werk te helpen. In de overeenkomst tussen werkgevers en de overheid is het doel afgesproken om 125.000 zogenoemde garantiebanen te creëren.

Van Waarde is de waardevolle partner om uw organisatie te ontzorgen en invulling te geven aan de Participatiewet. Wij adviseren u als werkgever bij de inzet van beschikbare voorzieningen en subsidies. Naast de werving en selectie, nemen wij de administratieve handelingen inzake de verloning voor ons rekening.

Van Waarde bouwt graag aan duurzame relaties en heeft als doel om zoveel mogelijk mensen met een arbeidsbeperking aan een mooie werkplek te helpen. Wij komen graag bij u langs om met u na te denken over de invulling van de participatiewet bij uw organisatie. 

OP ZOEK NAAR INVULLING VAN DE PARTICIPATIEWET?

Wij zoeken in het doelgroepenregister naar de werknemer die het beste bij uw bedrijf past.

Meld uw garantiebaan aan ▸

Advies & invulling van SROI

Bij aanbestedingen van (grote) projecten op gemeente- en/of Europees niveau wordt in de offertefase gesproken over Social Return on Investment (SROI). U heeft in de offerte als bedrijf omschreven op welke wijze u hier invulling aan wilt geven. SROI zorgt voor een snellere uitstroom van werkzoekenden naar een betaalde baan. Een vraagstuk waar bedrijven niet altijd adequaat en gemakkelijk invulling aan kunnen geven.

Van Waarde wil uw partner zijn op het gebied van SROI. Wellicht heeft u direct een functie die ingevuld kan worden, om zo invulling te geven aan SROI. Heeft u niet direct een dergelijke functie, alsnog denken wij graag met u mee waar er mogelijkheden liggen.

Van Waarde ondersteunt u in de samenstelling van een SROI beleidsplan, biedt arbeidsovereenkomsten aan medewerkers (juridisch werkgever en verloning) en organiseert begeleiding bij gecertificeerde jobcoachorganisaties. Wij weten in de regio de juiste paden te bewandelen en zetten ons sterk netwerk in. Op die manier kunnen wij u op elk vlak met betrekking tot SROI ondersteunen.

Van-Waarde_2koloms-over-ons.png

BENT U OP ZOEK NAAR SROI PERSONEEL?

Wij zoeken de werknemer die het beste bij uw vacature past.

Neem contact op ▸
Waarom-van-waarde-Van-Waarde.png

 WAAROM VAN WAARDE VOOR JOU? 

Wij dienen het belang van werknemers en werkgevers
Wat ondernemers en/of organisaties waardevol vinden en wat werkzoekenden nodig hebben weten wij. Hierdoor weten wij de juiste match te maken.

Wij zijn regionaal zeer sterk gepositioneerd
Wij hebben een breed netwerk in de regio. Wij hebben veel warme waardevolle contacten met uitkeringsinstanties zoals UWV en gemeenten en werken samen met verschillende scholen en zorginstellingen.

Wij hebben passie voor mensen
Betrokkenheid en bezieling zijn kernwaarden binnen onze organisatie. Oprechte interesse in mensen raakt aan onze diepste drijfveren.

Wij gaan voor volledige ontzorging
Ondernemers helpen bij sociaal ondernemen is wat wij met veel passie doen, we proberen hierin een waardevolle bijdrage te leveren door zoveel mogelijk drempels weg te nemen en al het regelwerk uit handen te nemen. 

neem contact op ▸
Scroll naar boven