Wij bieden meer Waarde voor mensen met een afstand op de arbeidsmarkt

 SAMEN DE PARTICIPATIE VERGROTEN 

Doorverwijzers

Van Waarde wil graag een waardevolle samenwerkingspartner zijn voor het sociale domein van UWV en Gemeenten. We werken heel nauw samen met de werkgeversservicepunten en SW bedrijven in de regio. Ook werken we actief samen met verschillende re-integratiebureau's en zorginstellingen. 

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij met kennis van zaken die voortdurend passende vacatures beschikbaar heeft voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Van Waarde wil zijn netwerk van bedrijven en vacatures graag delen. Wij zijn een sociaal bemiddelingsbureau wat speciaal is opgericht voor mensen die door een arbeidsbeperking, langdurige werkloosheid of andere lastige achtergrond het moeilijk vinden om zelf een leuke werkplek te vinden. Wij kunnen uw clienten door middel van bemiddeling en begeleiding helpen om die passende baan te vinden, zodat zij met hun talenten een waardevolle bijdrage kunnen gaan leveren aan de arbeidsmarkt.

Van-Waarde_2koloms-vacatures.png
  • kennis van de wet- en regelgeving
  • belang van mens en organisatie
  • groot netwerk in het Groene Hart
  • Logo samenwerking.png

IS UW CLIËNT OP ZOEK NAAR WAARDEVOL WERK?

Wij zoeken de baan die het beste bij hem of haar past.

Meld uw klant kosteloos aan ▸
Waarom-van-waarde-Van-Waarde.png

WIJ HOUDEN REKENING MET KANDIDATEN! 

Specialistisch uitzendbureau

Door onze jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling van mensen met een kwetsbaarheid hebben wij kennis in huis om te weten waar een werkplek voor kwetsbare mensen aan moet voldoen, dus als er bij uw klant sprake is van bijvoorbeeld autisme, ADHD, ADD, NAH, verstandelijke- of lichamelijke beperking dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook zijn wij als uitzendbureau expert in het inregelen van het dienstverband voor mensen met een UWV of bijstand uitkering. Wij weten precies per uitkering of status welke regelingen er voor de (toekomstige) werkgever van toepassing zijn en hoe dit voor de werknemer financieel uitpakt.

Bekijk hier alle vacatures ▸

Scroll naar boven