Wij bieden meer Waarde voor sociale ondernemers

Invulling SROI

Bij van Waarde kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van SROI. Ons team van HR-consultants hebben expertise in huis om SROI tot een succes te maken in uw bedrijf. Wij kunnen u helpen bij de werving & selectie, begeleiding, verloning van SROI personeel. Ook kunnen wij u ontzorgen bij SROI verantwoording en WIZZR administratie.  

SROI inventarisatie

Ook kunnen wij vooraf een SROI inventarisatie doen, door een screening brengen wij in beeld welke medewerkers binnen uw organisatie al tot de doelgroep voor SROI behoren. We verzamelen en verwerken alle nodige documenten voor het correct afhandelen van de administratie in WIZZR. Daarbij voeren wij voor u ook de afstemming met de gemeenten, werkgeverspunten en andere betrokken partijen. Zo bent u zelf te allen tijde op de hoogte van de status van SROI in uw organisatie en nemen wij u het werk zo veel mogelijk uit handen.

Van-Waarde_2koloms-over-ons.png
  • Kennis van de wet- en regelgeving
  • Correcte verloning
  • Goede begeleiding

Ontzorgen bij SROI

Werving & Selectie

Op basis van de SROI eisen die in een bestek zijn opgenomen kunnen wij voor u op zoek naar geschikte en gemotveerde medewerkers voor een project of opdracht, hierin werken wij heel nauw samen met het WSP en de SROi coordinator van de gemeente. Onze kandidaten zijn gegarandeerd opvoerbaar voor Social Return.

Jobcoaching

Veel werknemer met een SROI status hebben baat bij een stukje extra begeleiding en coaching. Dit wordt door het UWV of gemeente gefaciliteerd. Deze jobcoach helpt de medewerker bij het inwerken en komt (indien nodig) regelmatig langs voor een voortgangsgesprek. Voorwaarde voor jobcoaching is wel dat de medewerker een (detacherings-)contract krijgt van minimaal 6 maanden. De jobcoaching kost de werkgever niets. De inzet van een jobcoach is overigens niet verplicht.

Administratie

Uw SROI inspanning moet verantwoord worden naar de opdrachtgever en het SROI contactpersoon. Deze verantwoording gebeurt met het SROI-registratiesysteem WIZZR. Wizzr is een online monitoringstool waar u als contractant de SROI-invulling kunt registreren.  Bij Van Waarde kunnen wij, na uw machtiging, de gehele SROI administratie verzorgen. 

Verlonen

U moet iemand met een SROI achtergrond  werk bieden op een project, maar u heeft geen zin in administratieve lasten, risico’s (zoals bij ziekte en uitval) en rompslomp, maar ook geen dure inleentarieven.  Dan is detacheren via Van Waarde de ideale oplossing. Wij nemen de SROI medewerker op de loonlijst en zorgen dat het salaris netjes verwert wordt. Daarvor krijgt u 1 factuur voor de gewerkte uren. Evt. subsidies worden ten gunste van u verwerkt in het tarief.

BENT U OP ZOEK NAAR WAARDEVOL PERSONEEL?

Wij zoeken de werknemer die het beste bij uw vacature past.

Meld uw vacature aan ▸
Waarom-van-waarde-Van-Waarde.png

 WAAROM VAN WAARDE VOOR U? 

Wij dienen het belang van werkgevers en werknemers
Wat ondernemers en/of organisaties waardevol vinden en wat werkzoekenden nodig hebben weten wij. Hierdoor weten wij de juiste match te maken.

Wij zijn regionaal zeer sterk gepositioneerd
Wij hebben een breed netwerk in de regio. Wij hebben veel warme waardevolle contacten met uitkeringsinstanties zoals UWV en gemeenten en werken samen met verschillende scholen en zorginstellingen.

Wij hebben passie voor mensen
Betrokkenheid en bezieling zijn kernwaarden binnen onze organisatie. Oprechte interesse in mensen raakt aan onze diepste drijfveren.

Wij gaan voor volledige ontzorging
Ondernemers helpen bij sociaal ondernemen is wat wij met veel passie doen, we proberen hierin een waardevolle bijdrage te leveren door zoveel mogelijk drempels weg te nemen en al het regelwerk uit handen te nemen. 

neem contact op ▸
Scroll naar boven