Wij bieden meer Waarde voor sociale ondernemers

 MAXIMAAL ONTZORGEN IS ONS VAK! 

Onze werkwijze

Van Waarde is géén traditioneel bemiddelingsbureau, maar een sociaal uitzendbureau. Ondanks dat wij géén directe winstdoelstelling hebben moeten we wel professioneel en financieel rendabel werken om de sociale doelen die we nastreven te kunnen realiseren. Over onze werkwijze en de kosten hiervan zijn we heel transparant richting onze werknemers, inleners en andere belanghebbende stakeholders.

Veel mensen die wij aan het werk helpen krijgen en/of ervaren geen adequate hulp vanuit het UWV of de sociale dienst van de gemeente waar zij wonen. Anderen vallen 'tussen wal en schip' en zijn aan zichzelf overgeleverd.  Juist voor deze mensen willen wij het verschil maken en gaan wij als organisatie heel graag aan de slag. Om deze tijdsinvestering te kunnen verrichten vragen wij, net als een gewoon uitzenbureau, een onkostenvergoeding aan de werkgever. Dit voor de begeleiding, werving & selectie en het inregelen van de werkplek. Voor de werkzoekende is onze hulp helemaal gratis. De vergoeding van de werkgever is verwerkt in het inleentarief.

Van-Waarde_2koloms-vacatures.png
  • Kennis van de wet- en regelgeving
  • Correcte verloning
  • Goede begeleiding

BENT U OP ZOEK NAAR WAARDEVOL PERSONEEL?

Wij zoeken de werknemer die het beste bij uw vacature past.

Meld uw vacature aan ▸
Waarom-van-waarde-Van-Waarde.png

 WAAROM VAN WAARDE VOOR U? 

Wij dienen het belang van werkgevers en werknemers
Wat ondernemers en/of organisaties waardevol vinden en wat werkzoekenden nodig hebben weten wij. Hierdoor weten wij de juiste match te maken.

Wij zijn regionaal zeer sterk gepositioneerd
Wij hebben een breed netwerk in de regio. Wij hebben veel warme waardevolle contacten met uitkeringsinstanties zoals UWV en gemeenten en werken samen met verschillende scholen en zorginstellingen.

Wij hebben passie voor mensen
Betrokkenheid en bezieling zijn kernwaarden binnen onze organisatie. Oprechte interesse in mensen raakt aan onze diepste drijfveren.

Wij gaan voor volledige ontzorging
Ondernemers helpen bij sociaal ondernemen is wat wij met veel passie doen, we proberen hierin een waardevolle bijdrage te leveren door zoveel mogelijk drempels weg te nemen en al het regelwerk uit handen te nemen. 

neem contact op ▸
Scroll naar boven