Wij bieden meer Waarde voor mensen met een afstand op de arbeidsmarkt

Advies & invulling van SROI

Bij aanbestedingen van (grote) projecten op gemeente- en/of Europees niveau wordt in de offertefase gesproken over Social Return on Investment (SROI). U heeft in de offerte als bedrijf omschreven op welke wijze u hier invulling aan wilt geven. SROI zorgt voor een snellere uitstroom van werkzoekenden naar een betaalde baan. Een vraagstuk waar bedrijven niet altijd adequaat en gemakkelijk invulling aan kunnen geven.

Van Waarde wil uw partner zijn op het gebied van SROI. Wellicht heeft u direct een functie die ingevuld kan worden, om zo invulling te geven aan SROI. Heeft u niet direct een dergelijke functie, alsnog denken wij graag met u mee waar er mogelijkheden liggen.

Van Waarde ondersteunt u in de samenstelling van een SROI beleidsplan, biedt arbeidsovereenkomsten aan medewerkers (juridisch werkgever en verloning) en organiseert begeleiding bij gecertificeerde jobcoachorganisaties. Wij weten in de regio de juiste paden te bewandelen en zetten ons sterk netwerk in. Op die manier kunnen wij u op elk vlak met betrekking tot SROI ondersteunen.

Van-Waarde_2koloms-afbeelding-3.png

BENT U OP ZOEK NAAR SROI PERSONEEL?

Wij zoeken de werknemer die het beste bij uw vacature past.

Neem contact op ▸
Waarom-van-waarde-Van-Waarde.png

 WAAROM VAN WAARDE VOOR JOU? 

Wij dienen het belang van werknemers en werkgevers
Wat ondernemers en/of organisaties waardevol vinden en wat werkzoekenden nodig hebben weten wij. Hierdoor weten wij de juiste match te maken.

Wij zijn regionaal zeer sterk gepositioneerd
Wij hebben een breed netwerk in de regio. Wij hebben veel warme waardevolle contacten met uitkeringsinstanties zoals UWV en gemeenten en werken samen met verschillende scholen en zorginstellingen.

Wij hebben passie voor mensen
Betrokkenheid en bezieling zijn kernwaarden binnen onze organisatie. Oprechte interesse in mensen raakt aan onze diepste drijfveren.

Wij gaan voor volledige ontzorging
Ondernemers helpen bij sociaal ondernemen is wat wij met veel passie doen, we proberen hierin een waardevolle bijdrage te leveren door zoveel mogelijk drempels weg te nemen en al het regelwerk uit handen te nemen. 

neem contact op ▸
Scroll naar boven